Familja e dëshmorit Agim Zhuniqi ofron bukë falas për nevojtarët

0
73

Furra “Agimi” në Fortesë të Rahovecit, pronë e Naim Zhuniqit, të birit të artistit të shquar të Kosovës nga fusha e humorit, dëshmorit Agim Zhuniqi, familje që shquhet për patriotizëm dhe kontributin e dhënë për lirinë e Kosovës, kanë hapur sërish zemrën e tyre të madhe dhe shprehë gatishmërinë për t’u dalur në ndihmë familjeve me gjendje të vështirë ekonomike, duke iu dhënë bukë falas për t’u ushqyer.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here