Kur kanë shumë fruta, norvegjezët i vendosin jashtë oborrit që kalimtarët t’i marrin

0
231

Kualiteti i jetës ndryshon nga vendi në vend, dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë mirë

Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve.

Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të shërbehen me to.

Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale.

111

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here