Ngjarje e rrallë: Gruaja lind në veturë para derës së spitalit, kjo është arsyeja prekëse

0
412

Një grua lindi brenda një makine private në të cilën ajo u dërgua në spital në jug të Choluteca në Honduras, njoftojnë mediat e huaja.

Një grua lindi brenda një makine private në të cilën ajo u dërgua në spital në jug të Choluteca. Gruaja që ishte marrë nga të afërmit e komunitetit të Linacës në një distancë shumë larg nga Choluteca nuk arriti dhe kur po hyne praktikisht në repartin e lindjes, fëmija nuk priste më dhe donte të lindte në makinë. Aty erdhën mjekë të cilët ishin vetëm tre metra larg.
Gruaja lindi një djal të bukur që u pranua në spitalin e fëmijve tjerë ku ata do të qëndrojnë derisa të jenë të aftë të kthehen në Linacë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here