1925: Serbët masakrojnë 5 shqiptarë, dhe pozojnë me trupat e tyre në Prizren

0
145

Për herë të parë është publikuar  një fotografi të shqiptarëve të vrarë nga serbët në qytetin e Prizrenit në vitin 1925.

Fotografia është gjetur në arkivin serbë, në foto shihen 5 shqiptarë të vrarë nga ushtarët serbë, dhe me pas ekspozohen në qytetin e Prizrenit,  në vitin 1925.

Kjo foto ka tmerruar të gjithë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here