Agjencia e Akreditimit raporton për punën korrik-dhjetor

0
62

Komisioni Parlamentar për Arsim po mban takim me anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë së Kosovës për Akreditim.

Këta të fundit po tregojnë për punën që e kanë bërë për periudhën prej korrikut e deri më tani dhe vetëm kjo është pika e vetme e rendit të ditës, meqenëse deputetët anëtarë të këtij komisioni munguan dhe janë vetëm tre prej tyre, që do të thotë se nuk ka kuorum për pika tjera të rendit të ditës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here