Bëhet me banesë Familja Asllani nga Bequku i Vushtrrisë

0
214

Para disa jave doli ne emisionin “Edhe un jam Kosovë”,familja Asllani me kushte shumë të rënda. Sot kryetari i komunes z.Xhafer Tahiri me hoxhen Elvis Naçi, në familjen Asllani nga Bequku i Vushtrrisë, dhan lajmin e madhë për këtë familje me ndihmë shqiptarët kudo në botë. Familja Asllani në këtë kohë dimri u bë me banesë me ndihmen e donatoreve dhe hoxhes Elvis Naçi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here