Dhunë nëpër shkolla, 106 raste vetëm në kryeqytet

0
64

Kjo rrahje ndodhi në dhjetor të 2018’tës. Disa po rriheshin e të tjerë po xhironin, e të gjithë së bashku ishin nxënës të shkollës fillore “Hasan Prishtina” në kryeqytet.

Mirëpo ky nuk është rasti i vetëm i dhunës në mes nxënësve gjatë vitit të kaluar.

Në një përgjigje me shkrim, nga Policia e Kosovës, tregojnë se numri i dhunës në shkolla dhe përreth ishte me qindra gjatë vitit 2018.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here