Flet ish-ushtari i UÇK’së që takoi në Amerikë Elez Blakajn (VIDEO)

0
10

Astrit Huskaj nga Lubeniqi i Pejës, që në luftën e fundit ishte nën komandën e Ramush Haradinajt, tash kryeministër, me të parë emrin e tij në listat e veteranëve të emërtuar si mashtrues kishte reaguar ngjashëm me eprorin e tij.

Ai i ishte drejtuar ish-prokurorit Elez Blakaj, duke i dhënë epitete aspak të mira.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Madje kishte planifikuar edhe një padi për ish-prokurorin.

Por disa ditë me pas, e ndryshoi qëndrimin e tij.

E kjo ndodhi kur ai vendosi ta takojë Blakajn personalisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku edhe thuhet se po qëndron ish-Prokurori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here