ISH-KOMANDANT REMI FLET PËR HERË TË PAS FTESËS NGA GJYKATA SPECIALE

0
44

Rrustem Mustafa, i njohur si komandant Remi ka folur për herë të parë pas ftesës që i është bërë nga Gjykata Speciale.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Mustafa ka shkruar se ai ka përkrahur vetë Gjykatën Ndëkombëtare. Ai ka shkruar se duhet të mbyllen kapitujt e viteve të kaluara.

“Unë jam nga ata qe kam përkrahur Gjykatën Ndërkombëtare, ne duhet të mbyllim kapitullin e viteve të kaluara. Jam i sigurt se gjatë kohës së luftës në Kosovë, nuk ka krime të kryera që mund të përkufizohen si krime lufte, fjalët dhe propaganda sugjestive si dhe percepcionet e krijuara për UÇK-në e di se do të rrëzohen dhe ne edhe individualisht, eprorët e UÇK-së do të dalin faqebardhë”, ka shkruar Mustafa.

Mustafa i cili ka qenë komandant i Zonës së Llapit, shpreson se Gjykata Speciale do ta zgjerojë fushëveprimin e saj dhe të ndiqen edhe krimet ekonomike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here