Ish pjesëtari i UÇK-së rrëfen se si Thaçi, Çeku dhe Veseli i gënjyen ata në natën e 2 shkurtit 2000

0
57

Ish pjesëtari i UÇK/TMK dhe ish anëtar i SHIK-ut në të kaluarën, Naim Miftari, përmes një postimi në Facebook ka thënë se Thaçi,

Sipas Miftarit, Thaçi, Çeku dhe Veseli i gënjyen ata në natën e 2 shkurtit 2000, kur u krye spastrimi etnik në Mitrovicën Veriore. Ai ka kërkuar nga kryeministri Haradinaj që të arrestoj Thaçin për tradhti ndaj vendit.

Postimi i plotë:

Arrestone tradhtarin

Kryminister Haradinaj nëse e doni Kosovën urdhëro krye prokurorin nëse ka shteti i Kosovës krye prokuror, që e mbron interesin e shtetit e ligjin, arrestoni Hashim Thaçin për tradhti ndaj vendit për vrasjet dhe pastrimin etnik të kryer kundër shqiptarëve në veri të Mitrovicës 2-3 shkurtit të vitit 2000.
Partrimin e kryen Serbet të udhruar nga Beogradi dhe te ndihmuara nga KFOR_i Francez por fillimi i incidentit të kurdisur ishte pikërisht Hashim Thaçi dhe tre persona tjer dy gjuajtës me mortaja dore që e filluan incidentin skenar për pastrimin etnik dhe i treti anëtar i shtabit të përgjithshëm të UÇK_TMK i cili me urdhër me shkrim nga Hashim Thaçi Agim Qeku dhe Kadri Veseli na gënjyen dhe na mashtruan neve zonën e 4 të SHB që ne mos të kemi qasje fare në at ndodhi të asaj nate me plot tradhtia por edhe konspiracion ndërkombëtarë kundër Kosovës ….!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here