Ja se qfarë organizuan sot aktivistet nga ‘Fondacioni Freskia’

0
56

Sot, në Parkun e Qytetit të Prishtinës, me iniciativën e zonjës Sebahate Berisha, gra të vullnetit të mirë dhe aktiviste nga ‘Fondacioni Freskia’ realizuan aktivitetin:

“Ke të ftohtë vishe e ngrohu”, ku u vendosen veshmbathje dimërore për njerëz nevojtar.  Aktiviteti u mirëprit shumë nga nevojtarët e u përshëndet po ashtu nga kalimtarët e rastit.  Shpresojmë që kësaj nisme t’i bashkohen në të ardhmen edhe më shumë njerëz vullnetmirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here