Kryetari Bahtiri bën thirrje publike për inicimin e peticionit për bashkimin e Mitrovicës

0
27

Kryetari Bahtiri bën thirrje publike për inicimin e peticionit për bashkimin e Mitrovicës

Kuvendi Komunal i Mitrovicës me datën 30.11.2018 ka miratuar konkluzionin me të me të cilin i është propozuar Qeverisë së Kosovës inicimi i procedurës për ndryshim të ligjit Nr./ L-041 për kufijtë administrativ të komunave, me qëllim të bashkimit të Mitrovicës ku me këtë rast Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal nuk ka lejuar që konkluzioni i miratuar të delegohet tek institucionet qendrore duke e konsideruar si jo legjitime.

Andaj kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, i bën thirrje të gjithë qytetarëve të Mitrovicës, personaliteteve të shquara dhe mediave të marrin pjesë në një tryezë të përbashkët me datën 21.12. 2018 në ora 10:00 në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica”, me ç’rast do të iniciohen procedurat e peticionit për bashkimin e qytetit të Mitrovicës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here