Kuvendi i Kosovës sot do mbajë tryezë për pakon ligjore kundër korrupsionit

0
70

Në objektin e Kuvendit do të mbahet një tryezë për pakton ligjore kundër korrupsionit.

Aty do të diskutohet për këto pako, si dhe për punën e institucioneve të drejtësisë në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Kjo tryezë do të fillojë nga ora 11:00.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here