Lajm i mirë për Komunën e Vushtrrisë

0
49

Shërbimet shëndetësore në shtëpi vazhdojnë]

Të dashur qytetarë të Komunës së Vushtrrisë, të nderuar pacientë!

Sapo mu konfirmua nga zyra e Islamic Relief në Prishtinë, se është aprovuar projekti i ri 2019 për “Vizita dhe ofrim i shërbimeve shëndetësore në shtëpi.

Ky është një lajm i mirë për Komunën tonë, e sidomos për pacientët që kanë nevojë jetike për këto shërbime, e të cilët e dinë më së miri vlerën e këtyre shërbimeve dhe këtij projekti! Këtë vit kemi planifikuar projekt edhe më të fuqishëm, prandaj urime e na priftë e mbara.

Me respekt
Dr. Sylejman Meholli

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here