Nexhat Daci: `Vetëvendosje do të jetë zgjidhje e mirë për popullin dhe shtetin.

0
115

Nexhat Daci: `Vetëvendosje do të jetë zgjidhje e mirë për popullin dhe shtetin. Me Vetëvendosjen do të shtohej dinjiteti kombëtar i Kosovës`

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=122712209095832&id=109778783722508

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here