Pa këpucë në këmbë në këto ditë të ftofta dimri zgjati doren për të paguar bileten.

0
139
Sot pasdite në njërin nga autobusët urban të Prishtinës po udhtonte ky person i cili siq shihet edhe në foto gjendja e tij ekonomike është e rëndë nuk ka as  gjërat elementare për jetë, nuk ka për të siguruar qoft edhe një palë këpucë. Jemi ketu ku jemi as nuk ofrohen mundësi per punsim dhe as nuk ndihmohen këta persona me gjendje të rëndë ekonomike. Dhe pa këpucë në këmbë në këto ditë të ftofta dimri zgjati doren për të paguar bileten.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here