Pamje mahnitëse e Bibliotekës Kombëtare e mbuluar nga bora

0
172

Të reshurat e borës, përveç që kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim, ato dijnë të zbukurojnë edhe natyrën.

Saktësisht në zonën e Bibliotekës Kombëtare, është shkrepur një fotografi momentale nga droni, ndërsa shihet qartë e tërë natyra dhe objekti të mbuluar me borë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here