Për 24 orë lindën 31 foshnja në QKU

0
40

Brenda 24 orëve në QKU kanë lindur 31 foshnja, prej tyre 15 meshkuj dhe 16 femra.

12 nëna kanë lindur për herë të parë.

“31 lindje për 24 orë

Në 24 orët e fundit në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike ka pasur 31 lindje.

Prej tyre 15 meshkuj dhe 16 femra,12 nëna kanë lindur për herë të parë. Nëntë nga lindjet janë kryer me operacion”, thuhet në njoftim, trasnmeton Gazeta Express.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here