Përfundon rregullimi i rruges Vushtrri-Sllatinë

0
195

Rruga Vushtrri-Sllatinë  rregullohet, po ashtu edhe infrastruktura përcjellëse aty. Vitin tjetër bëhet trotuari dhe drunjtë dekorativ.

Në këtë rrugë më nuk ka kanalizim të hapun që kundërmonte në këte paralagje të qytetit. Njofton ne fecbook Kryetari i Vushtrris Xhafer Tahiri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here