Përkrahja madhështore për Lëvizjen Vetëvendosje me në krye Kryeministrin në ardhje, Albin Kurti, po vazhdon në gjithë Mitrovicën.

0
143

Përkrahja madhështore për Lëvizjen Vetëvendosje me në krye Kryeministrin në ardhje, Albin Kurti, po vazhdon në gjithë Mitrovicën.

Sonte, isha në fshatin Shupkovc së bashku me kandidatët për deputet, Faruk Mujka, Arjeta Fejza dhe Fidan Ademi, nga ku morëm përkrahje të fuqishme si gjithmonë.

#erdhidita Me Albinin përpara, na priftë e mbara!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here