Përurohet qendra tregtare “Lux Mall” në Mitrovicë pa alkool dhe me lutje për bereqet

0
194

Në Mitrovicë është bërë hapja e qendrës tregtare “Lux Mall” ku do të jenë të pranishme 30 brende të njohura evropiane. Kjo Qender tregtare u hap  pa alkool dhe me lutje për bereqet. Më poshtë mund ta ndjekni videon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here