Pranvera Hyseni nesër shpalosë punën shkencore para të rinjëve vushtrrias

0
46

Me ftesë të Këshillit të Veprimit Rinor Lokal në Vushtrri, astronomja e re Pranvera Hyseni, do të shpalosë punën shkencore në lëminë e Astronomisë.

Në këtë aktivetet ajo do të shpalosë të gjitha të arriturat sa i përket Astronomisë dhe gjithashtu do të flas për kontributin e saj në kuadër të klubit që ajo udhëheqë, “Astronomy Outreach Kosovo”.

Prezentimi do të mbahet nesër nga ora 14.00 në ambientet e Kalasë së Qytetit në Vushtrri, ku të rinjë nga Vushtrria do të kenë mundësi të ndjekin këtë prezentim të astronomes së re dhe mjaft të njohur, Pranvera Hyseni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here