Qeset e marketeve bëhen me para

0
84

Kështu u tha gjatë diskutimit të përfaqësuesve të Rrjetit të Shitësve me Pakicë me kryeministrin Ramush Haradinaj.

Gjatë diskutimit ata janë pajtuar që të mos keqpërdoren qeset e plastikës si dhe t’u vendoset një çmim minimal, sikurse ndodh në vendet e rajonit.

“Qeveria e Kosovës do të jetë partnere e sektorit privat, duke i trajtuar me kujdes sfidat e tij, përballë legjislacionit në fuqi” tha Haradinaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here