Qeveria miraton ndryshimin e ligjit për letërnjoftimet e Kosovës

0
83

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është miratuar ndryshimi dhe plotësimi i ligjit për letërnjoftim të Kosovës.

Me kërkesë të ministrit të Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, nuk ka nevojë më të pritet që një individ të ketë 16 vjet për t’u pajisur me letërnjoftim.

Bazuar në këtë ligj, nga sot, të drejtë pajisje me letërnjoftim kanë të gjithë personat, përfshirë edhe të porsalindurit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here