Qeveria ndan 300 mijë euro për Delegacionin Shtetëror

0
79

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të saj, ka miratuar Projektligjin për ndarjen e buxhetit për ekipin negociator.

Në këtë mbledhje, Qeveria e Kosovës ka ndarë plotë 300 mijë euro ekipit negociator të cilët janë pjesë e Delegacionit Shtetëror në kuadër të bisedimeve me Serbinë.

Sot Qeveria e Kosovës në krye nën udhëheqjen e Ramush Haradinajt ka miratuar po ashtu projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit Shtetëror të Republikës së Kosovës për dialogun me Serbinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here