Vushtrri Reformat në shëndetësi vazhdojnë

0
69

 

QKMF dhe QMF 1ne Vushtrri pajisen me mjete të reja për shërbimet e nevojshme  ku janë paisur me karrige stomatologjike dhe nga sot fillojn shërbimet në kuader të stomatologjisë pastrimin e dhëmbëve nga gurëzit dhe shërbime të tjera stomatologjike. Njofton Drejtori i shëndetësis se Vushtrrisë në postimin e tij ne fecabook.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here