Renovohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Novolan

0
75

Në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Novolan të Vushtrrise kanë përfunduar punimet në  në tërësi të renovimit, ne të cilin  objekt  tani  ofrohen kushte dhe  shërbime  bashkëkohore dhe cilësore për qytetarët.

Pra Rregullimi i objekteve dhe i kushteve të punës është parakusht për shërbime cilësore, dhe motiv për punë më të përkushtuar nga profesionistët shëndetësor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here