Renovohet Qendra e Mjeksisë Familjare në Druar

0
175

[Reforma në shëndetësi vazhdon

Të dashur banorë të bashkësisë lokale Druar me rrethinë!

Tashmë kemi renovuar dhe transformuar Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin tuaj. Ngrehinat e rrënuara, kulmi me material azbesti (me efekte kancerogjene), mungesa e ngrohjes, po ia lënë vendin strukturave të mirëfillta të kujdesit parësor, siç i meritojnë qytetarët.

Po ashtu kemi rritur numrin e ditëve të punës nga tre në pesë ditë (nga e hëna deri të premten) në QMF-në e fshatit tuaj, sikurse edhe në QMF-të e tjera të Komunës!

P.S. Në foto shihni pamjet e QMF Druar para dhe tani!

#Reforma_për_shëndetësinë_që_duam!

#E_gjithë_vëmendja_për_qytetarët!

Me respekt
Dr. Sylejman Meholli

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here