Shëndetësi: Lajm i mirë për Qytetarët e Vushtrrisë

0
160

Puna dhe angazhimet e drejtorit të shëndetësisë Sylejman Mehollit vazhdojnë. Në Vushtrri Shërbimet  laboratorike deri më tani ka punuar vetëm me një ndërrim, pra deri në ora 14:00 dhe ishte numri i kufizuar i pacienteve deri ne vitin 2018,  ndërsa në vitin që e lam pas ishte larguar kufizimi për numrin e analizave në laborator. Kurse  nga sot kanë filluar punen me dy ndërrime në laborator. Ndërrimi i parë nga ora 7 deri në ora 14:00 (mostrat për analiza merren nga ora 7 deri në ora 10:00) për të gjitha rastet, kurse ndërrimi i dytë fillon nga ora 13:00 deri në ora 20:00, për të gjitha rastet urgjente, që kanë rekomandim për analiza laboratorike nga shërbimi i urgjencës. Shkruan Gazeta Focus.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here