Sot në Samadrexhë të Vushtrrisë u themelua Pika e Vetëvendosjes

0
59
Themelohet Pika në Samadrexhë Sot në fshatin Samadrexhë u themelua Pika e VETËVENDOSJE!-s, e cila dëshmon se shtrirja e Lëvizjes po gjen mbështetje në secilin fshat e në secilën lagje. Me votim të fshehtë antarësia e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Samadrexhë zgjidhën pozicionet drejtuese të Pikës: kryetarin e Pikës dhe nënkryetarin, si dhe pozicionet e deleguara, të cilët tash e tutje do ta përfaqsojnë fshatin Samadrexhë në Këshillin e Qendrës. Kryetar i Pikës u zgjidh, Durim Surdulli, farmacist Nënkryetar i Pikës u zgjidh, Egzon Tiku, aktivist Ndërsa delegatë të Pikës u zgjidhën, Naim Bunjaku, historian dhe Refik Maloku, profesor i matematikës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here