Tahiri me kryetarët e fshatrave diskuton për buxhetin e vitit 2019

0
153

Në ambientet e Kuvendit Komunal të Komunës së Vushtrrisë, sot është mbajtur një takim me kryetarët e fshatrave dhe lagjeve të qytetit të Vushtrrisë.

Në këtë takim janë shpalosur prioritet përkitazi me këto vendbanime në mënyrë që nevojat momentale të përfshihen në projekte dhe investime për vitin 2018.

Takimi është zhvilluar ndërmjet kryetarit Tahiri dhe udhëheqsve të vendbanimeve lokale në qytetin e Vushtrrisë.

KLIKO KETU per video

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here