Të mërkurën ora e parë e mësimit do t’i kushtohet ish-presidentit Bush

0
85

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka vendosur që me datë 5 dhjetor në gjitha institucionet arsimore para universitare, ora e parë t’i kushtohet raporteve të mira historike mes Kosovës dhe SHBA-së.

Ky vendim erdhi në nderim të jetës dhe veprës së ish presidentit të SHBA-ve, George H.W.Bush, i cili ndërroi jetë të shtunën.

Bush ishte angazhuar çdo herë për ngritjen e çështjes së Kosovës, në momente historike.

Ai gjithashtu bëri shumë në drejtim të forcimit të raporteve mes SHBA-ve dhe Kosovës, shkruan i pari i Arsimit në Kosovë.

Po në këtë ditë me vendim Bytyqit, në orën 18:00 do të ndizen qirinj për të kujtuar ish preside

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here