Thirrja e Trump për Thaçin dhe Vuçiqin: Mos të humbet shansi për marrëveshje

0
191

Dërguesin si dhe datën kur janë shkruar i kanë të njëjta.

Por këto ngashmëri nuk janë të vetmet në letrat që presidenti amerikan, Donald Trump ua dërgoi nga Washingtoni homologëve të tij në Kosovë e Serbisë, Hashim Thaçit e Aleksandër Vuçiqit.

Të dyve ua shfaqi kënaqësinë që i takoi individualisht në Paris, më 11 Nëntor kur shënohej 100 vjetori i fundit të Luftës së Parë Botërore.

Por në fokus është thirrja direkte e Trump që dy vendet që s’po gjejnë paqen të nënshkruajnë marrëveshje finale e të pajtohen. Në dy shkresat, ai tërheq vërejtjen se shansi nuk bënë të humbet për të arritur akrodin e madh Kosovë-Serbi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here