Për Festen e Pavarsisë piktori nga Mitrovica Tafil Peci hapë Ekspoziten në Vlorë

0
39

Zv/Kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, i shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli, u ndal në Galerinë e Arteve. Pacolli viziztoi ekspozitën e titulluar “Rrugëtim” të piktorit kosovar Tafil Peci.
Më tej Zv/Kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli dhe Kryetari i Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli, zhvilluan një vizitë në Muzeun e Pavarësisë.
Pacolli ka prekur nga afër në këtë muze, gjithçka që ka lidhje me historinë e Shqipërisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here