Vjedhje edhe në Fushë-Kosovë

0
76

Rasti është duke u hetuar nga Policia.

Të enjten në mbrëmje një shtetas i Shqipërisë në Fushë-Kosovë ka njoftuar policinë se dikush i ka vjedhur atij çantën me gjësende personale nga vetura.

Bëhet fjalë për vjedhjen e dokumenteve të veturës si dhe dokumentacione të udhëtimit që i përkasin atij dhe familjes së tij.

Rasti është duke u hetuar nga Policia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here