Prekëse: Dhëndri tenton të ngritet nga Karroca kur dëgjon këtë atmosferë në Kojshia Show..!

0
135

Prekëse: Dhëndri tenton të ngritet nga Karroca kur dëgjon këtë atmosferë në Kojshia Show..!

Dhendri i cili eshte martuar kete vit Mahmut Tarashaj dhe Valentina Tarashaj ishin mysafire ne Kojshia Show..!
Nga kjo atmosfere e krijuar edhe pse fatkeqesisht Mahmuti eshte ne karroce tenton te zgjohet kur degjon kete atmosfere te krijuar.!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here