Masazhet që u largojnë lodhjen

0
71

Masazhet u largojnë lodhjen e juaj të cilën e fitoni gjatë ditës.

Kështu njerëzit përdorin shuma të mëdha të parave  që të shkojnë tek masazheret profesionale, por disa herë këto seanca nuk munden të ju mjaftojnë.

Për të qenë më të relaksuar ka mundësi që ju të përdorni metoda të ndryshme.

Së pari duhet të kujdeseni për vendin tuaj, preferohet të lëshoni tinguj muzikor, po ashtu preferohet të vendosni qirinj dhe lule me aromë në dhomën ku mendoni të bëni masazh.

Pas kësaj duhet të filloni një masazh nga koka, ku vendosni duart në ballë dhe filloni të lëvizni duart poshtë  lartë.

Më pas preferohet për masazh të përdorni vajra të ndryshme të cilat do ju ndihmojnë më shumë që duart të rrëshqasin në lëkurën tuaj.

Pas kësaj bëni masazh duarve dhe krahëve e nga kjo vazhdoni në shpinë, e pas kësaj vazhdoni tek këmbët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here