Shërimi i dhimbjes së kokës në kushte shtëpie

0
62

Dhimbjet e kokës vjen si pasojë e faktorëve të ndryshëm.

Për shërimin e saj njerëzit referohen të shkojnë për vizitë tek mjeku, por disa herë përdorin edhe medikamente mjekësore pa recetë të mjekut.

Kështu që nëse nuk mundeni të shkoni tek mjeku keni edhe metoda të tjera nga shtëpia që mundeni të ndaloni dhimbjen e kokës.

Ju duhet të përdorni një qese akulli ku duhet ta vendosni në ballin tuaj dhe ta mbani për 15 minuta kështu kjo do të ju ndihmojë në shërimin e kësaj dhimbje.

Përdorimi i gjërave të ngrohta do ju largojë dhimbjen nëse vendosni një leckë të ngrohtë në vendin e duhur dhe e mbani atë për pak do të shëroheni së shpejti.

Nëse pini një sasi të kafesë do ju ndihmojë në ndalimin e dhimbjes në kokë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here