Akademia Gjermane “Sons Of Soccer ” dhe “AFF ” nga Kosova po ju japin mundesi talentve

0
186

Akademia gjermane “Sons Of Soccer ” me pronar Maik Kaszemeikat dhe “AFF ” nga Kosova  me pronar Doni B. Mirena para disa muajve arriten një marrveshje 5 vjeqare dhe menjeher kan filluar punen duke ju hap dyert shum talentve nga Kosova të porvohen në Gjermani ku dhe disa prej tyre veq se i kan kaluar provat  dy prej tyre jan Ron Emini dhe Lulzim Peci ,puna e trajnerve profesional të qendres ” AFF ”   Doni B. Mirena.Hivzi Ahmeti dhe trajneri i portjerve Burim Sadiku  është shperblyer për punen që kan bër me talentet

Për qendren trajnuse ” AFF ” nuk është hera e par që ju jap mundesi talentve të provohen në europ por dhe nuk do të jet hera e fundit sepse në Shtator 2019 do të mbaj një kamp në Kosov me trajner profesional që do vinë  nga Gjermania ku veq mund ta beni aplikimin duke e kontaktuar pronarin e qendres ” AFF ” Doni B. Mirena

Maik Kaszemeikat dhe Doni B. Mirena

trajneri i portjerve Burim Sadiku dhe Doni B. Mirena

Trajneri Hivzi Ahmeti

Më posht i keni disa foto nga talentet që kan arrit marrveshje në Gjermani…

Ron Emini

Lulzim Peci

Liridon Jashari

/raporton GazetaFocus.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here