Shkolla e futbollit ” EL CLASICO ” në Vushtrri ”fabrik ”për talenta

0
564

Gazeta Focus ishte në vizit tek shkolla e futbollit el clasiko që gjindet në Vushtrri ku permes një storie  do te ju informoj rreth shkolles së  futbollit dhe suksesev që ka pas dhe po vazhdon të ket qdo dit e më shum ,ku  prindrit e lojtarve dhe  lojtart   që jan pjes e kesaj shkolle të futbollit jan të knaqur me Drejtorin  z.Hajrush Dushin si dhe trajneret Arton Ferizin,Astrit Salihun dhe  Mensur Maxhunin për punen profesionale  që po e bëjn qdo here..

Për më shum mund ta ndiqni storjen që e kemi realizu..

kjo është storia  https://youtu.be/06CIR7mCA_8

gjeneratat U13

gjeneratat  U15

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here