Talentët vushtrrias Milot dhe Leuart Avdyli udhetojnë me ftesë të klubit kroat

0
79

Milot dhe Leuart Avdyli kane filluar të te mirren me sport në moshën 8 vjeqare, Milot avdyli luajti ne poziten e sulmuesit ndërsa Leuart Avdyli si qendër mbrjojtes, që të dy talentët vushtrrias kanë qenë pjesë e Shkollës së Futbollit “KURDA”, si dhe pjesë e FC Vushtrria

Miloti dhe Luarti luajten për prfaqsueses së Kosoves U15 – U17 dhe do të vazhdojne ta perfaqsojne Kosovën për U19 duke kurrur sukses të madh ku Milot Avdyli shenoj gole kundër Qipros dhe sjelli fitore përfaqsueses së Kosovës duke e kualifikuar për Elite Round.

Me aftesit e tyre ata i kanë rene ne sy edhe menaxherëve nga klube evropiane që kanë shprehur interesim për ta , e ku sot eshte arsyea qe do të udhetojnë te një klub në kroaci.

Vushtria eshte me fat që nga gjiri i saj po dalin një numër i konsiderueshëm talentësh që tani po bëjn emër edhe në klube të mëdha evropiane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here